Gay reizen

Als je homo bent moet je jezelf kunnen zijn, dus ook op vakantie. Speciaal voor homo’s worden ook homovriendelijke reizen georganiseerd. Deze reizen gaan naar landen waar het overheids beleid ten opzichten van homoseksuele neutraal of open is. Niet alleen moet de overheid tolerant zijn naar de Homoseksualiteit samenleving maar ook de plaatselijke bevolking moet homoseksualiteit hebben omarmd. Door de maatschappij worden homo’s en lesbiennes steeds beter geaccepteerd, hierdoor zie je ook steeds meer sites welke zich toe leggen op dating. Door deze ontwikkeling is het woord homodate niet meer weg te denken in onze maatschappij.

Waarom een homoreis boeken?

Je kunt als homo ook in groepsreis met andere homo’s op vakantie gaan. Je kunt zowel als single, als een stelletje op vakantie gaan. De homo-groepsreizen zijn uitstekend geschikt voor zowel homo’s, lesbiennes en hetero stellen en singels. Homo-groepsreizen zijn een leuke, gemakkelijke manier om met anderen die dezelfde leefstijl en geaardheid hebben een aantal dagen door te brengen. Zo vergroot je bijvoorbeeld ook je kennissen groep en leer je mensen kennen. Homo reizen zijn niet anders dan normale reizen, ze staan garant voor een leuke vakantie, of u nou wilt relaxen aan een strand of voor een drukke active vakantie gaat, met homo reizen kunt u alle kanten op!

Waar zijn de accomodaties?

Helaas zijn vandaag de dag niet overal homo’s welkom in hun land. Gelukkig zijn er nog wel een hele hoop landen waar de homo wel welkom is en hartelijk wordt ontvangen. In gebieden zoals Gran Canaria, Ibiza, Torremolinos en Mykonos worden homo’s nog hartelijk ontvangen en zijn er talloze accommodaties die speciaal ingericht zijn voor de homoseksuele bezoeker. Landen zoals de Verenigde Staten, Mexico, Indonesië (Bali) en Thailand zijn ook landen waar de homo’s over het algemeen geaccepteerd worden. Hier zijn dan ook verschillende passende accommodaties te vinden let er hierbij wel op dat in deze landen het openlijk uiten van uw geaardheid niet altijd gewenst is.

Heb je geen zin in die resorts waar het zonnetje straalt? Je kan natuurlijk ’s winters ook naar wintersportgebieden die ingericht zijn voor homo’s. In Oostenrijk zijn deze wintersport gebieden te vinden. Je kan in Sölden een week lang skiën en après-skiën. Verder is ook nog een accommodatie in de Zillertal Arena beschikbaar. Er komen in dat huis tussen de 20 en 25 mannen heen om een week lang schik te hebben met elkaar. Ook kun je terecht in Italië. Wij hebben een tweede locatie beschikbaar in de dolomieten.

GayPride Amsterdam

Gaypride AmsterdamEn natuurlijk moeten we de GayPride van Amsterdam niet vergeten! De GayPride is één van de grootste evenementen in Nederland. Iedere laatste zaterdag in juni staat Amsterdam weer helemaal vol met boten door de gracht en is er in heel Amsterdam feest. Buiten een feestelijk tintje, heeft de Roze Zaterdag ook een politiek demonstratief tintje zo zijn er elders in de wereld deze parades verboden en daar komt de GayPride tegen op.