Lesbische vakanties

Ook voor vrouwen zijn er speciaal georganiseerde reizen. De biseksuele reizen zijn er in 2 vormen, De singel variant waar op vakantie wordt gegaan met singel reizigers en de vakantie voor stellen waar (bijna) iedereen met een reispartner is. Er worden veel vrouwenfestivals georganiseerd, zowel nationaal als internationaal. In Nederland zijn een aantal festivals alleen voor lesbische vrouwen, maar er zijn ook vakantie bestemmingen voor lesbische vrouwen. Geniet van de ontspannen, leuke en informele sfeer op deze vakanties.

Je kan gezellige gesprekken aan gaan met de dames die hier op af komen. Er is een gemoedelijke sfeer en de omgeving is bijna net zo mooi als de vrouwen die er zelf komen. Wees ook niet bang dat je wordt lastig gevallen door vervelende omstanders, je hebt volledige privacy en de parken liggen vaak afgezonderd van de buiten wereld. Ook zijn er dagelijks activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Op Lesbos (Grieks eiland) wordt ieder jaar voor de lesbische vrouwen, een groot evenement georganiseerd dat de naam draagt: ”International Women’s Festival”. Ook zijn er lesbische vakanties in de vorm van een cruise langs Florida en het Caribisch gebied. Binnenkort komen deze cruises ook in Europa. Een volle week met alleen maar vrouwen aan boord, wel honderden, dat moet toch een waar paradijs zijn voor de lesbische vrouw? Ook is er voor de lesbische vrouw een breed assortiment aan hotels in Berlijn, Barcelona, verschillende badplaatsen in Mexico en op het Griekse eiland Lesbos. De hotels zijn allemaal geselecteerd voor lesbiennes en lesbisch friendly. Een lesbische vakantie brengt u naar een heerlijke vakantie bestemming waar meerdere lesbische vrouwen bij elkaar komen zonder te worden beoordeeld om hun geaardheid en ideeën.

Gayscene in Berlijn

Op de Nollendorfplatz kan je ongestoord uitgaan in Berlijn als homo of als lesbische vrouw. Hier zijn veel grote discotheken te vinden die doorgaan tot in de late uurtjes. Het plein is heel makkelijk te bereiken via de metro. Onder het plein is namelijk het gelijknamige metrostation waar vier lijnen bij elkaar komen!