Romantische bestemmingen

Romantische bestemmingen

Niets is fijner dan met je partner naar een romantische vakantiebestemming af te reizen en heerlijk van en met elkaar te genieten van het moois wat de wereld te bieden heeft. Of jullie dromen van een ongerept eiland met prachtige stranden en natuur of een luxe resort waar jullie heerlijk in de watten worden gelegd maakt niets uit. Hieronder volgt een lijst met bestemming waar de romantiek in de lucht hangt.

Bali (Indonesië)

Bali heeft alles wat jullie kunnen wensen. Van oude geschiedenis en prachtige overblijfselen tot een prachtige natuur en een heerlijke keuken.

Fernando de Noronha (Brazilië)

Ben je graag alleen met je partner en omgeven door schitterende natuur? Dit (nagenoeg) onbewoonde eiland past precies bij je wensen. Neem bijvoorbeeld intrek in een prachtig huisje tussen de palmbomen.

Griekse eilanden

Een stukje paradijs om de hoek. De eilanden voor de kust van Griekenland zijn bijna te vergelijken met tropische bestemmingen. Wanneer je alle eilandjes met een boot bezoekt is de romantiek bijna te proeven.

Lake District (UK)

Het in Engeland gelegen Lake District staat bekend als een van de sprookjesachtige gebieden van Europa. Het groene heuvels en grote meren ademen pure romantiek uit.

De Malediven

Wanneer je droomt van een vakantie op een onbewoond eiland is de Malediven een goede optie. De kleine eilandjes liggen in zuidwestelijke richting van India en zijn ideaal om ongestoord te genieten van stranden, natuur en elkaar.

Parijs

De stad van de liefde, punt!

Sevilla (Spanje)

Sevilla is bij lange na niet zo bekend bij toeristen als bijvoorbeeld Barcelona, toch is het één van de meest romantische gebieden in Spanje.

De Seychellen

Een waar tropisch paradijs. Palmbomen, witte stranden, strak blauwe zee. Een goede plek voor een luie relax vakantie.
Kijk voor meer tips voor een heerlijke en romantische vakantie eens op de volgende pagina van homeaway.nl